КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА РЕАЛЬНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ - Sadchykova, Iryna; Shyshkina, Olena (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2018)
Проведено комплексне теоретико-методологічне дослідження концептуальних основ фінансового забезпечення суб’єктів підприємництва реального сектору економіки. Досліджено сутність поняття «фінансове забезпечення» та подано авторське визначення. Розкрито систему принципів системи фінансового забезпечення, що дозволило визначити сутність та зміст механізму фінансового забезпечення, який представлено як сукупність методів, прийомів, інструментів та важелів. Визначено перелік методів фінансового забезпечення інноваційної діяльності підприємства, які можна застосовувати з урахуванням їх особливостей для забезпечення успішного розвитку підприємства.