ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНЕ ПАРТНЕРСТВО В АПК УКРАЇНИ: СТРАТЕГІЧНІ АСПЕКТИ - Косач, Ірина Анатоліївна; Журман, Сергій Миколайович (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Стаття присвячена аспектам стратегічного управління державно-приватним партнерством з метою розвитку агропромислового комплексу України. Розглянуто основні можливі напрями реалізації відносин державноприватного партнерства в АПК. Обґрунтовано, що державно-приватне партнерство у сфері АПК має стати об’єктом стратегічного управління в межах загальноекономічної політики держави. Доведено важливість та доцільність реалізації партнерських відносин у сфері АПК. Запропоновано заходи стратегічного управління реалізацією державно-приватного партнерства в АПК. Розглянуто етапи реалізації Стратегії розвитку державноприватного партнерства в агропромисловому комплексі України.