Штучний інтелект у системі цифрових інструментів управління маркетинговими комунікаціями туристичних підприємств - Ткаченко, Тетяна; Хлопяк,Сергій; Сопун,Богдан (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2025)
У статті розглянуто інтеграцію сучасних цифрових комунікацій в управління туристичними підприємствами, систематизовано стан імплементації штучного інтелекту у систему цифрових інструментів управління маркетинговими комунікаціями. Досліджено особливості окремих видів маркетингових комунікацій у діяльності туристичного підприємства, застосування інформаційних інструментів в операційному процесі управління маркетинговими комунікаціями та формування персоналізованих комунікаційних підходів до різних цільових сегментів споживачів, проаналізовано вплив маркетингових комунікацій на іміджеву складову у сфері міжнародного туризму.