СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ОВОЧЕВОГО РИНКУ В УКРАЇНІ - Соломаха, І. В.; Жабинська, А. В. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Представлено детальний аналіз ринку цибулевих овочів України в цілому, а також по областям країни за період з 2000 по 2014 рік. Наведені дані характеризують показники посівних площ, урожайності, виробництва, реалізації цибулевих овочів та динаміку зовнішньоекономічних показників. Визначено проблеми та перспективи національного виробництва цибулевих овочів з урахуванням економічних чинників.