РОЛЬ РЕКЛАМИ У ФОРМУВАННІ ВИННОГО БРЕНДА - Ільчук, В. П.; Пазюк, В. Л. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Проаналізовано значення та роль реклами у формуванні винного бренда, її сприйняття свідомістю людини. Це дозволяє говорити про рекламу як про найбільш ефективний інструмент дії на споживачів у процесі формування винного бренда.