ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНЕ ВІДТВОРЕННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ ВІТЧИЗНЯНИХ ЗАЛІЗНИЦЬ - Ярмоліцька, О. В. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Розкрито сучасну проблему процесів відтворення основних засобів залізничного транспорту, досліджено фактори, що впливають на ці процеси з урахуванням особливостей діяльності залізничного транспорту, а також виділено фактори інноваційно-інвестиційних процесів відтворення основних засобів залізниць України.