ПРОБЛЕМИ, ПИТАННЯ І РОЛЬ ІНВЕСТИЦІЙ У ДІЯЛЬНОСТІКОМЕРЦІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ - Шнайдер, В. В. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Проведено аналіз значущості інвестицій у фінансово-господарській діяльності комерційних організацій, які є необхідним фактором розвитку країни, регіону, а також створення чи розвитку організації, реалізації інвестиційного проекту. Однак самі по собі інвестиції не є достатнім фактором успішного розвитку та реалізації інвестиційного проекту. Важливо, як прогнозуються і плануються інвестиції, як організовується інвестиційний процес, куди вони прямують, на які цілі й у що вкладаються кошти, хто є інвестором, тобто важливий весь інвестиційний процес від початку до кінця.