СИНЕРГЕТИЧНИЙ ПІДХІД ДО УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИМ РОЗВИТКОМ РЕГІОНУ - Oliychenko, Ihor; Ditkovska, Maryna (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Висвітлено теоретичні основи синергетичного підходу до управління соціально-економічним розвитком регіону. Досліджено закони, тенденції, особливості синергетичного підходу, які призводять до змін у соціально-економічній системі. Розглянуто методи застосування синергетичного підходу до управління соціально-економічним розвитком регіону. Запропоновано методологічні основи синергетичного підходу до управління соціально-економічним розвитком регіону та йогоінформаційної складової.