МЕТОДИ ФІНАНСОВОГО АНАЛІЗУ КОНСОЛІДОВАНОЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ - Федоронько, Н. І. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Проведено дослідження щодо методів фінансового аналізу консолідованої фінансової звітності. Досліджено методи фінансового аналізу консолідованої фінансової звітності та обґрунтовано застосування моделей оцінювання вартості групи підприємств з метою прийняття рішень.