СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ БАНКІВСЬКОЇ КОНКУРЕНЦІЇ В УКРАЇНІ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ - Вовчак, Ольга Дмитрівна (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Проаналізовано різні наукові підходи до визначення сутності банківської конкуренції як ключової рушійної сили розвитку вітчизняної банківської системи України. Визначено фактори, що здійснюють вплив на розвиток банківської конкуренції. На підставі аналізу наукових джерел визначено особливості банківської конкуренції в Україні в умовах сьогодення.