ДОКТРИНАЛЬНІ ЗАСАДИ ІННОВАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ ОКРЕМИХ СЕКТОРІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Колтунович, Олександр Сергійович (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2018)
У статті розглянуто доктринальні засади інноваційно-технологічної модернізації окремих секторів національної економіки України. Досліджено міжнародний досвід активізації процесів модернізації та інноваційно-технологічного розвитку окремих народногосподарських комплексів. Визначено пріоритетні секторальні кластери з найвищим рівнем впровадження інноваційних розробок. Запропоновано пріоритетні напрями підвищення рівні інноваційно-технологічної модернізації окремих секторів економіки України.