ВИБІР ВИДУ КРИВОЇ ЗРОСТАННЯ ДЛЯ ПРОГНОЗУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ДИНАМІКИ - Yushchenko, Nadiia (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2018)
У статті узагальнено теоретичні та практичні аспекти методів попереднього вибору кривих зростання і кількісного оцінювання їх параметрів, систематизовано та проаналізовано види трендових моделей для економічного аналізу й екстраполяційного прогнозування динаміки на основі часових рядів.