УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ СФЕРИ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ РИНКУ - Повержук, Уляна-Юлія Миколаївна (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2018)
У статті проведено дослідження діяльності хлібопекарських підприємств у сучасних умовах господарювання. Окреслено новоприйняті нормативно-правові акти, якими повинні керуватися підприємства хлібопекарської галузі. Здійснено порівняння проблем, що виникають у процесі виробництва хліба та хлібопекарських продуктів хлібопекарськими підприємствами та приватними пекарнями. Висвітлено економічні, фінансові та операційні (виробничі) ризики, з якими стикаються хлібопекарські підприємства у процесі своєї діяльності. Визначено шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств хлібопекарської галузі в умовах невизначеності ринку.