СТИМУЛЮВАННЯ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ШЛЯХИ ЙОГО ПОСИЛЕННЯ - Savchenko, Volodymyr; Dolhopolov, Mykhailo (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2018)
Оцінена сучасна українська політика державної підтримки малого бізнесу, її вплив на якісні та кількісні показники діяльності підприємців. Визначено недоліки деяких елементів механізму стимулювання, надано пропозиції щодо його вдосконалення. Проаналізовано механізм оцінки державних програм та запропоновано додаткові індикатори його ефективності.