ІДЕНТИФІКАЦІЯ СУТНОСТІ ДЕПОЗИТНОЇ ПОВЕДІНКИ ДОМОГОСПОДАРСТВ - Тарасенко, Олена Олександрівна (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2018)
У статті проведено наукове дослідження з метою ідентифікації сутності категорії «депозитна поведінка домогосподарства». Зокрема пізнання цієї категорії реалізовано через синтез наукових концепцій тлумачення таких дефініцій, як «депозит» та «поведінка». Для цього було проаналізовано інші трактування цих категорій та обґрунтовано авторське бачення щодо визначення їх природи.