ФІСКАЛЬНА КОНСОЛІДАЦІЯ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ЕКОНОМІКУ УКРАЇНИ - Konovalenko, Dmytro (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2018)
Стаття присвячена теоретичним аспектам інтерпретуванням фіскальної консолідації та практичним аспектам визначення впливу фіскальної консолідації на економіку України. Оцінка впливу фіскальної консолідації на економіку України розглянуто відповідно до сучасного інструментарію діагностики стану сектору загального державного управління. Здійснено аналіз фактичних та циклічно скоригованих фіскальних балансів сектору загального державного управління й оцінено фіскальний імпульс в Україні за 2010–2020 роки. Запропоновано вдосконалення методики оцінювання впливу фіскальної консолідації на економіку України.