Особливості використання інноваційних підходів в управлінні підприємствами галузі ветеринарної медицини - Перепелюкова, Олена; Іванова, Наталія (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2025)
У статті розглянуто особливості використання інноваційних підходів до управління підприємствами. Було означено основні ключові інноваційні підходи до розвитку підприємств різних галузей. На основі узагальнення теоретичного базису було сформовано особливості інноваційних підходів до управління підприємствами ветеринарної медицини. Виокремлено основні напрями впровадження цифрових рішень щодо удосконалення бізнес-процесів на підприємствах ветеринарної медицини. Було виокремлено бар’єри, які сповільнюють процеси впровадження інноваційних технологій у діяльність підприємств ветеринарної медицини. Досліджено основні цифрові рішення, які використовують підприємства для забезпечення конкурентоспроможності у сфері ветеринарної медицини.