ВПЛИВ ЧИННИКІВ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ НА ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЦЕС У ЛЬВІВСЬКОМУ РЕГІОНІ - Гуменная, Е. Р.; Сулым, М. В. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Наведено результати дослідження впливу чинників соціально-економічного розвитку регіону на інвестиційний процес Львівської області з використанням кореляційно-регресійного аналізу. Побудовано регресійну модель та визначено статистичні характеристики взаємозв’язків між результуючим показником та факторними величинами, що впливають на інвестиційні процеси у Львівській області. Окрема увага зосереджена на виявленні явища мультиколінеарності.