АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ З ПОЗИЦІЙ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ - Гришова, І. Ю.; Стоянова-Коваль, С. С. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Досліджено особливості економічного розвитку підприємств з урахуванням їх інвестиційної привабливості. Також побудована схема інтегрального оцінювання показників сталого розвитку інвестиційної діяльності підприємств. Застосовано отримані результати для аналізу розвитку харчових підприємств Херсонської та Миколаївської областей.