ВПРОВАДЖЕННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТООБІГУ В ДЕРЖАВНОМУ УПРАВЛІННІ - Oliychenko, Igor; Ditkovska, Maryna (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Проведено аналіз проблем формування та розвитку інформаційного забезпечення органів державної влади. Досліджено інформаційні процеси та види інформаційного ресурсу в державному управлінні. Розглянуто основні підходи та шляхи формування інформаційного ресурсу. Запропоновано шляхи впровадження та вдосконалення електронного документообігу в державному управлінні.