МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ЕКОНОМІЧНОГО ОЦІНЮВАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ - Бутко, Н. П.; Пепа, Т. В.; Неживенко, А. П. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Стаття  присвячена  обґрунтуванню  методів  економічного  оцінювання  трудового  потенціалу  з  використанням наявних  підходів  та  пошуку  оновлених  методичних  прийомів.  Розглянуто  та  проаналізовано  групу  показників, які доцільно використовувати під час проведення оцінювання трудового потенціалу.