ОЦІНЮВАННЯ ДІЄВОСТІ ІНСТРУМЕНТІВ МОНЕТАРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ В УКРАЇНІ - Гізатулліна, О. М.; Чучко, О. П. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Розглянуто особливості використання інструментів грошово-кредитної політики та виконано аналіз впливу ефективності використання монетарних інструментів на стан грошово-кредитної сфери в Україні.