АНАЛІЗ НАУКОВИХ ПІДХОДІВ ДО ДОСЛІДЖЕННЯ СУТНОСТІ СТРУКТУРИ ЕКОНОМІКИ - Гонта, Сергій Володимирович (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Визначено сутність категорії «структура економіки», яку досліджено через вивчення наукових підходів до ідентифікації змісту дефініції «структура». Також у межах статті виділено основні характерні ознаки структури як окремого об’єкта пізнання, проаналізовано сутність економічної структури як категорії та з’ясовано її відмінні риси від дефініції «структура економіки».