СУЧАСНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ - Забаштанський, Максим Миколайович; Булах, Яна Миколаївна (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Досліджено концептуальні підходи до визначення поняття «організація праці», розглянуто основні елементи та завдання організації праці на підприємстві, визначено зовнішні та внутрішні фактори впливу на організацію праці на підприємстві, побудовано поетапний процес організації праці на підприємствах будівельної галузі. На підставі аналізу сучасного стану та виявлених тенденції розвитку будівельної галузі України сформовано пріоритетні напрями покращення організації праці працівників будівельних підприємств України.