УДОСКОНАЛЕННЯ ІНТЕГРАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНИХ МЕХАНІЗМІВ НАДАННЯ АВТОТРАНСПОРТНИХ ПОСЛУГ - Вдовенко, Юрій Станіславович (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Розглянуто інтеграційно-інвестиційні механізми та їх застосування в умовах розвитку децентралізаційних процесів. Дослідження здійснене у практичному наближенні до їх застосування під час надання автотранспортних послуг, оскільки автотранспортна сфера на сучасному етапі потребує залучення масштабних інвестицій у розвиток інфраструктури. Основну увагу зосереджено на визначенні можливостей та умов поєднання джерел фінансування, що належать до різних інституційних секторів. Наведено теоретичні міркування щодо сучасного змісту категорій інвестиційної привабливості та публічно-приватного партнерства. Запропоновано напрямки удосконалення інвестиційного забезпечення автотранспортної сфери на основі принципів публічно-приватного партнерства.