МЕГАРЕГУЛЯТОР ФІНАНСОВОГО РИНКУ: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ТА ДОЦІЛЬНІСТЬ СТВОРЕННЯ В УКРАЇНІ - Пірог, Вадим Валентинович (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Проаналізовано зарубіжний досвід створення мегарегулятора, який об׳єднав би функції державного регулювання фінансового ринку в Україні. Визначено внутрішні та зовнішні фактори такої необхідності. На підставі аналізу зарубіжного досвіду запропоновано принцип створення мегарегулятора в Україні.