ФІНАНСОВИЙ РИНОК: ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ДЕФІНІЦІЇ - Бондаренко, Дмитро Володимирович (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Проведено аналіз різних підходів до визначення економічної сутності поняття «фінансовий ринок». На основі аналізу підходів різних науковців до ідентифікації фінансового ринку сформульовано авторське бачення дефініції.