МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ ВИДІВ УКЛАДЕНИХ ДОГОВОРІВ У КОЖНОМУ СЕГМЕНТІ РИНКУ НЕРУХОМОСТІ З ВИЗНАЧЕННЯМ ВПЛИВУ СИСТЕМИ ЕКОНОМІЧНИХ ЧИННИКІВ - Столбова, Марія Анатоліївна (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Проаналізовано тенденції розвитку ринку нерухомості за окремими його сегментами (житловий, земельний, комерційний). Висвітлено основні тенденції, притаманні розвитку ринку нерухомості. Застосовано методику оцінювання взаємозв’язку видів укладених договорів у кожному сегменті нерухомості (житловій, комерційній та земельній) із застосуванням кореляційного та багатофакторного регресійного аналізу на основі нормування значень за видами укладених договорів по кожному сегменту нерухомості для приведення їх до безрозмірних коефіцієнтів, що дозволило виконати комплексне оцінювання вагомості та значущості суб’єкта підприємницької діяльності за рахунок інноваційного індикативно-геометричного методу при наявних індикаторах різної фізичної природи.