АНАЛІЗ ЦІН ПРОМИСЛОВИХ ВИРОБНИКІВ У ЄВРОПРОСТОРІ - Drabikova, Elena (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Розглянуто питання цін виробника. Здійснено аналіз цін промислових виробників у контексті європейського простору. Проведено дослідження на трьох взаємодоповнюючих рівнях. Розглянуто останні розробки, а також сучасну ситуацію в секторі. В огляд включений Європейський Союз.