УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ СФЕРИ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ РИНКУ

Автор:

Повержук Уляна-Юлія Миколаївна, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, м. Чернівці, Україна

Мова статті: українська

Анотація:

У статті проведено дослідження діяльності хлібопекарських підприємств у сучасних умовах господарювання. Окреслено новоприйняті нормативно-правові акти, якими повинні керуватися підприємства хлібопекарської галузі. Здійснено порівняння проблем, що виникають у процесі виробництва хліба та хлібопекарських продуктів хлібопекарськими підприємствами та приватними пекарнями. Висвітлено економічні, фінансові та операційні (виробничі) ризики, з якими стикаються хлібопекарські підприємства у процесі своєї діяльності. Визначено шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств хлібопекарської галузі в умовах невизначеності ринку.

Ключові слова:

хлібопекарські підприємства, виробництво хліба, приватні пекарні, ризики, регулювання цін на хліб

ЗавантажитиЗавантажити переклад (англ.)