ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО РЕГУЛЮВАННЯ ТВАРИННИЦТВА В НАПРЯМКУ ВИДІЛЕННЯ КОЗІВНИЦТВА ТА ІНТЕГРАЦІЇ ЙОГО В АГРАРНЕ ВИРОБНИЦТВО - Марченко, Ірина Олександрівна (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Мета статті полягає в обґрунтуванні інноваційних засад підходу до регулювання розвитку тваринництва в контексті виокремлення козівництва як стратегічної галузі. Методологія дослідження полягає у використанні методів: економіко-статистичний, системний, абстрактно-логічний. Наукова новизна отриманих результатів полягає в удосконаленні регуляторних інструментів розвитку козівництва в розрізі галузевої економічної оцінки функціонування. Висновки. Обґрунтовано економічну доцільність інтеграції козівництва в аграрне виробництво.