Методи залучення фінансових ресурсів домогосподарств банківськими установами в умовах економічної нестабільності - Зеленський, Владислав (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2025)
Стаття присвячена дослідженню сучасних методів залучення фінансових ресурсів домогосподарств у нестабільному економічному середовищі. Її метою є аналіз існуючих інструментів залучення коштів, визначення їхньої ефективності, оцінка рівня залучення населення до фінансових процесів, а також перспектив використання в умовах зростаючої конкуренції на фінансовому ринку. У роботі розглянуто основні методи залучення фінансових ресурсів домогосподарств банківськими установами, їхні переваги та недоліки, чинники, що впливають на рішення щодо інвестування, а також мотиваційні аспекти, які сприяють вибору певних фінансових інструментів.