ВПЛИВ АУКЦІОННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ДИНАМІКУ ЕКСПОРТУ-ІМПОРТУ КВІТКОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НІДЕРЛАНДІВ - Соломаха, І. В.; Жабинська, А. В. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Проаналізовано структуру та динаміку експорту та імпорту квіткової продукції Нідерландів за 2010–2014 роки. Досліджено результати діяльності найбільшого аукціону з продажу квітів у світі, в місті Аалсмеєр (Нідерланди), та його вплив на зовнішньоекономічну діяльність Нідерландів.