ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ РЕАЛІЗАЦІЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПРИРОДИ КОНФЛІКТІВ АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА - Давидюк, О. О. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Визначено основні концептуальні напрямки та теоретичні засади виникнення економічних конфліктів, їх впливу на рівень економічної захищеності підприємства. Виявлено та обґрунтовано головні сутнісні характеристики економічноїприроди конфліктів у сфері аграрного виробництва.