НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНЮВАННЯ КРЕДИТНОГО ПОРТФЕЛЯ БАНКІВ - Кравчук, Г. В.; Савченко, Т. В. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Досліджено науково-методичні підходи до проведення оцінювання кредитного портфеля банків України з урахуванням особливостей впливу факторів економічного розвитку країни й тенденцій сформованої структури та якості портфеля за 2009–2014 рр.