МЕТОДОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД ЗАСТОСУВАННЯ НП(С)БОДС 121 «ОСНОВНІ ЗАСОБИ» - Cherkashyna, Tetiana; Slutskyi, Yevhen (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Розглянуто особливості обліку господарських операцій з основними засобами за міжнародними стандартами та національними стандартами в бюджетних установах. Надана порівняльна характеристика поняття «основні засоби», його класифікації, визнання, оцінка та відображення в обліку та звітності, висвітлено законодавче та нормативно-правове регулювання обліку основних засобів у бюджетних установах.