ВИКОРИСТАННЯ ОЩАДЛИВОГО ВИРОБНИЦТВА В СИСТЕМІ TQM ПІДПРИЄМСТВА У НЕСТАБІЛЬНИХ РИНКОВИХ УМОВАХ - Бондаренко, С. М. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Досліджено питання використання ощадливого виробництва підприємствами в умовах нестабільного ринкового середовища. Зосередження уваги  на  наданні  найбільшої  цінності  споживачу  та  економії  всіх  видів  ресурсів,  до яких  прагне  ощадливе  виробництво,  дає  можливість  перемагати  у  конкурентній  боротьбі.  Підприємства  України впевнено та цілеспрямовано, хоча дещо повільно, рухаються до ощадливого виробництва та ощадливості.