ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ УПРАВЛІНСЬКИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ В АГРАРНІЙ СФЕРІ - Гришов, В. В.; Краснодемська, О. А. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Розглянуто  теоретичні  засади  та  пріоритетні  напрями  управлінських  трансформацій  в  аграрній  сфері  під впливом структурних змін галузі, управління персоналом та формування людського капіталу, активізації механізмів соціальної  відповідальності бізнесу  та  застосування  структурно-функціонального  підходу  вдосконалення  архітектури інноваційного розвитку аграрної економіки.