СИНЕРГЕТИЧНИЙ ПІДХІД ДО УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИМ РОЗВИТКОМ РЕГІОНУ - Oliychenko, Ihor; Ditkovska, Maryna (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Висвітлено теоретичні основи синергетичного підходу до управління  соціально-економічним  розвитком  регіону.  Досліджено закони, тенденції, особливості синергетичного підходу, які  призводять до змін у соціально-економічній  системі. Розглянуто  методи  застосування  синергетичного підходу до управління соціально-економічним  розвитком  регіону. Запропоновано  методологічні основи  синергетичного  підходу до управління соціально-економічним розвитком регіону та йогоінформаційної складової.