СТРАХУВАННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ СТИМУЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ - Панченко, О. І. (Проблеми і перспективи економіки та управління, 2021)
Розкрито сутність, поняття та особливості страхування інноваційно-інвестиційних ризиків на залізничному транспорті, визначено основні види страхових послуг, які використовуються для убезпечення інноваційно-інвестиційних проектів залізничних підприємств, а також виявлені проблеми організації їх страхового захисту в сучасних умовах.